Gardenhome.se

Idag finns det nätbutiker som säljer det mesta, så det kommer kanske inte som en överraskning att man även kan shoppa produkter till trädgården eller uterummet online numera. En av de största nätbutikerna för denna typ av produkter i Sverige är Gardenhome.se, som levererar trädgårdsprodukter till hela landet.

I denna nätbutik hittar du moderna, klassiska och ändamålsriktiga trädgårdsprodukter av olika slag, där form och funktion kombinerats på bästa sätt. Det går därför att hitta allt man behöver till trädgården på ett och samma ställe, vilket är mycket praktiskt om man t.ex. flyttar eller vill göra om trädgården eller uteplatsen helt, men vill du bara köpa enstaka varor till trädgården, går det naturligtvis lika bra.

Bra att veta om denna nätbutik
Gardenhome.se drivs av ett företag som heter Kodmyran AB, som är baserade i Sundsvall och som också driver flera andra nätbutiker, som t.ex. SweCat, Servett.nu samt Doftljusbutiken. Företaget har erfarenhet av e-handel sedan år 2003, vilket även märks på de högklassiga nätbutikerna idag, då det mesta hunnit finslipas och bli riktigt bra vid det här laget.

Anmärkningsvärt är även att Gardenhome.se jobbar hårt med miljöarbete, då det är viktigt för dem att värna om miljön. Vill du veta mer om detta miljöarbete rekommenderar vi att du går in på deras hemsida, där det finns mer information om detta. Där hittar du även butikens certifikat från Trygg e-handel, som övervakar svenska nätbutiker, och certifierar dem som anses hålla hög klass.

Att handla från denna nätbutik
När du beställer från Gardenhome.se kan du bestämma om du vill hämta ut de beställda varorna på ett utlämningsställe eller om du föredrar hemleverans.

Du måste beställa för minst 150 kronor, som är det minsta ordervärdet i butiken, och du måste vara myndig för att få beställa.

Fraktavgifterna är fasta i butiken, beställer du endast fröer betalar du 29 kronor i frakt, annars är alltid frakten 69 kronor. I regel får man det man beställt inom 3 till 7 vardagar, så trots att varorna som säljs i nätbutiken är mycket stora och ofta skrymmande, går det undan här. Skulle varorna inte finnas på lager, utan måste beställas från en leverantör, kan leveranstiden dock bli längre.

Du kan betala för din order med hjälp av kort eller via faktura. Dessutom stöds direktbetalning via Swedbank, och det finns även ett system för delbetalning för den som önskar.

Du har alltid minst 6 månaders garanti på varorna du beställer, men för många av varorna gäller även en längre garantitid. I så fall framgår detta i regel i produktinformationen för produkten.

Gardenhome´s produkter hittar du bl.a i kategorin Trädgård.