Menu Close

Hatstore.se

Om du letar efter hattar, mössor eller kepsar, är Hatstore.se ett jättebra ställe att hitta detta på. Denna nätbutik drivs nämligen av några kepsentusiaster, som dock utökat sitt sortiment till att även omfatta andra typer av huvudbonader, och eftersom framför allt kepsar är en passion för innehavarna, är deras utbud av olika kepsar, hattar och mössor mycket stort.

Hatstore.se startades nämligen från början för att de som driver butiken ansåg att utbudet av kepsar i sportbutikerna runt om i landet var alldeles för tunt, så om du också känt så någon gång, är detta förmodligen en nätbutik som kommer att falla dig i smaken.

Dessutom kan Hatstore.se erbjuda riktigt bra priser på produkterna som säljs, och man jobbar ständigt med att utöka sortimentet, så att säga att Hatstore.se har det bästa utbudet i branschen är nog ingen överdrift.

Andra fördelar som denna nätbutik har är bland annat:
Att du kan få det du beställer levererat till dig mycket snabbt, leveranstiden ligger nämligen normalt på endast 1 till 2 vardagar.

Att ingen faktura avgift tillkommer om du beställer mot faktura, något många föredrar att göra då detta ger dig möjligheten att få produkten först, och betala sedan.

Att även andra betalningsalternativ är möjliga utöver faktura, för den som önskar detta. Bland annat erbjuds delbetalning, kortbetalning med Visa, Mastercard eller Diners, samt postförskott.
Att du har rätt till öppet köp i 14 dagar. Skulle du bestämma dig för att byta ut huvudbonaden du beställt mot en annan variant eller modell, står dessutom Hatstore.se för alla fraktkostnader, något som är ganska ovanligt i branschen.

Att fraktkostnaden är mycket låg, då Hatstore.se tillämpar en enhetsfrakt på 19 kronor. Skulle du beställa för mer än 500 kronor bjuder dessutom Hatstore.se på frakten!

Sortimentet
Hatstore.se säljer även många ledande varumärken, så oavsett om du letar efter en lite billigare keps eller huvudbonad, eller något mer exklusivt, bör du kunna hitta vad du söker. Några av de varumärken du kan välja mellan när du handlar hos Hatstore.se är bland annat:

  • Burton
  • Adidas
  • DePalma
  • New Era
  • Nike
  • Old Time Hockey
  • Quiksilver
  • Reebok
  • WeSC
  • We All Ride.

Utöver dessa varumärken erbjuds dock även en rad andra varumärken också, så gå gärna in på Hatstore.se:s hemsida för att se hela sortimentet, och en fullständig lista på de varumärken du kan välja mellan. Produkterna är indelade i olika kategorier så att det ska gå lättare att hitta det man söker.

Här på handla.org hittar du delar av Hatstores sortiment bl.a under kategorin kepsar.