Menu Close

Spelbord.se

Om du vill köpa något att underhålla dig själv eller andra med där hemma eller t.ex. på kontoret, är Spelbord.se en bra svensk nätbutik att vända sig till. Deras sortiment är nämligen ytterst bra, och innehåller t.ex. biljardbord, airhockeybord, foosballspel, bordtennisbord, dartspel och mycket annat. Dessutom har de sålt denna typ av produkter ända sedan år 2005, vilket gör att de har bra koll på olika produktnyheter i branschen, leverantörer samt vad kunderna egentligen vill ha. De kan därför erbjuda både rena hobbyprodukter och mer avancerade modeller av alla produkterna.

Dessutom är villkoren som erbjuds av Spelbord.se mycket bra. Bland annat har de en prisgaranti, vilket gör att man kan känna sig säkrare på att man faktiskt blir erbjuden ett bra pris, 30 dagars öppet köp på alla produkter, och en låg fraktkostnad på 59 kronor, oavsett vad man beställer. Vidare får man det man beställer snabbt, trots att produkterna är stora och otympliga. Leveranstiden ligger nämligen normalt på 1 till 2 arbetsdagar, förutsatt att produkten man beställer finns i lager.

Beställer du ett bord eller en annan produkt av Spelbord.se erbjuder de även en bra support om du behöver hjälp med något, och det finns även flera bra guider till montering och annat direkt på hemsidan.

Man bör inte heller glömma att Spelbord.se lagt till en mängd olika betalningsalternativ, så att alla kunder kan hitta ett betalningsalternativ som de känner sig bekväma med. Oavsett hur du föredrar att betala för dina nätköp, bör du därför kunna göra detta hos dem. Några av de betalningsalternativ som erbjuds är:

  • Kort
  • 14 dagars faktura
  • Delbetalning
  • Leasing
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning.

Produkterna
Alla produkter som säljs av Spelbord.se håller hög kvalitet, trots att vissa av modellerna är enklare än andra, då alla inte behöver superavancerade varianter. Därav kommer produkterna från många kända varumärken, som t.ex. Gamesson, Biljardai, Riley, Legacy, Cornilleau och Garlando.

Vissa av produkterna håller faktiskt så pass hög kvalitet att de har livstidsgaranti!
Utöver rena spelbord hittar du även många tillbehör till dem i butiken, t.ex. biljardköer, racketar, dartpilar och så vidare. Alla produkterna är vidare indelade i olika kategorier på Spelbord.se, så att du enkelt kan hitta allt du behöver.

Bra att känna till om du skulle vilja beställa något av Spelbord.se
Endast kunder inom Sverige kan beställa från Spelbord.se, och produkterna levereras normalt till din ytterdörr, på grund av deras stora storlek. Inbärning och montering ingår dock inte i priserna du ser på hemsidan.