Menu Close

Tieroom.se

Om du letar efter en eller flera nya slipsar, kan den svenska, Uppsala-baserade nätbutiken tieroom.se vara till hjälp. Och detta gäller oavsett om du vill ha en färdig slips eller designa den själv. På Tieroom.se designas nämligen slipsar på plats, vilket gör att du kan hitta riktigt unika slipsar här, men de erbjuder även så kallade företagsslipsar, som kan beställas enligt egna behov.

Grundtanken bakom Tieroom.se
Tieroom.se har som mål att leverera både kvalitativa och snygga slipsar till kunderna, till ett riktigt bra pris. Eftersom företaget är familjeägt satsar man även hårt på kundvård, och på att få ut slipsarna så snabbt som möjligt till kunderna. Därför säger Tieroom.se själva att de har de snabbaste leveranserna i branschen. Huruvida detta stämmer till 100 % låter vi vara osagt, men helt klart är att de levererar väldigt snabbt i alla fall.

Trots att Tieroom.se från början är svenskt, har konceptet blivit så populärt att man numera även har nätbutiker i Finland, Storbritannien, Norge och USA, utöver Sverige.

Om att handla hos Tieroom.se
Tieroom.se garanterar att din leverans skickas iväg från dem inom 24 timmar. Alla leveranser från dem är dessutom fraktfria, vilket gör detta till en mycket förmånlig nätbutik att handla från. Du har dessutom 60 dagars öppet köp på alla ordrar, och du kan välja mellan två slipsstorlekar när du köper slipsar här: klassisk, samt smal, vilket är en lite modernare variant av slips.

Utöver slipsar erbjuder Tieroom.se idag även flugor och bröstnäsdukar, så behöver du något av detta, bör du passa på att införskaffa det samtidigt, då även flugorna och näsdukarna är lika snygga som deras slipsar.
Om du inte är van slipsanvändare sedan tidigare rekommenderar vi för övrigt att du surfar runt lite på Tierooms hemsida, där hittar du nämligen användbar information om slipsar, som t.ex. hur du knyter en slips, hur man bäst vårdar en slips, och så vidare. Tierooms sortiment hittar du bl.a i kategorin Slipsar.