Menu Close

Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted

✓ Köp Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted nu. ✓ Riktigt bra pris för Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted. ✓ Vi bara måste tipsa om den här jättebra varan.

Boston Red Sox spelar i den amerikanska baseball-ligan MLB. Till skillnad från originella Authentic-modellen som också finns som New Era-keps så är denna keps svart och vit. Detta är en kombination som har blivit mycket populär, kanske främst för att det blir en stilren kombination som är lätt att matcha med kläder och andra accessoarer. Kepsen har en rak skärm precis som alla New Eras 59Fifty-kepsar. Men ett litet tips: om du av någon anledning inte vill ha en rak skärm så är det helt okej för oss om du böjer till den. Ingen kommer att straffa dig för det, förhoppningsvis.- 59fifty-modell- Officiellt licensierad produkt för MLB

SEK449.00
 
Recension:
Av
Handla.org
Produkt vi har betygsatt:
Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted
Betyg
5

Relaterade produkter

Keps New Era - NY Yankees 940 Basic Navy - Blå Reglerbar

Keps New Era - NY Yankees 940 Basic Navy - Blå Reglerbar
SEK249.00

Denna superpopulära NY Yankees-keps är en riktig storsäljare och alltid lika aktuell. Den mörkblåa färgen på denna keps gör den till en riktig klassiker eftersom det är en klassisk NY Yankees-färg. Kepsen är reglerbar vilket gör att den passar nästan alla oberoende av hur stort huvud du har. Denna stilrena keps har blivit en standard-keps att alltid ha hemma. New Era levererar samtliga 940-modeller med NY Yankees och har alltid officiell licens för MLB. MBL är den baseboll-ligan som NY Yankees spelar i. När du köper en New Era-keps så vet du att du får hög kvalitet och en skön keps.

Keps Batter Maroon Snapback - Northern Hooligans - Röd Snapback

Keps Batter Maroon Snapback - Northern Hooligans - Röd Snapback
SEK349.00

Storlek: One Size - (55-60 CM). Färg: Röd

 
 
På webbsidan handla.org kan du hitta en uppsjö av olika produkter bl.a Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted, men även andra användbara varor. Vi presenterar utbudet hos fler svenska butiker.

Vår önskan är att ni ska finna det du letar efter, exempelvis Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted.

Glad shopping!