Menu Close

Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted

✓ Beställ Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted online. ✓ Lågt pris för Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted. ✓ Vi kan tipsa om den här fina modellen.

Boston Red Sox spelar i den amerikanska baseball-ligan MLB. Till skillnad från originella Authentic-modellen som också finns som New Era-keps så är denna keps svart och vit. Detta är en kombination som har blivit mycket populär, kanske främst för att det blir en stilren kombination som är lätt att matcha med kläder och andra accessoarer. Kepsen har en rak skärm precis som alla New Eras 59Fifty-kepsar. Men ett litet tips: om du av någon anledning inte vill ha en rak skärm så är det helt okej för oss om du böjer till den. Ingen kommer att straffa dig för det, förhoppningsvis.- 59fifty-modell- Officiellt licensierad produkt för MLB

SEK449.00
 
Recension:
Av
Handla.org
Produkt vi har betygsatt:
Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted
Betyg
5

Relaterade produkter

Keps Detroit Tigers Authentic 59fifty - New Era - Blå Fitted

Keps Detroit Tigers Authentic 59fifty - New Era - Blå Fitted
SEK399.00

Denna Detroit Tigers-keps har blivit populär på senare tid. Det är en klassisk keps med en enkel men stilren logotyp från laget. Detroit Tigers är ett baseboll-lag som spelar i MLB och är denna keps är därför också officiellt licensierad för MLB av New Era. New Era är kända för att leverera snygga kepsar i hög kvalitet och har många lag från MLB i sin kepsportfölj. Brodyren på denna keps består av laglogotypen på framsidan samt MLB-logotypen på baksidan längst ner.- 59fifty- Officiellt licensierad keps för MLB

 
 
På hemsidan handla.org kan du -kära besökare- återfinna massor av olika produkter bl.a Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted, men även andra användbara produkter. Vi presenterar sortimentet hos fler svenska webbshoppar.

Vår förhoppning är att du ska hitta det du letar efter, exempelvis Keps Boston Red Sox MLB Basic Black/White 59Fifty - New Era - Svart Fitted.

Glad shopping!